De dyre direktører

Hvis ikke du har set første afsnit af DR-serien De dyre direktører, så vil jeg afgjort anbefale dig at se den, for den er tilgængelig online. Du finder første afsnit herfra: http://www.dr.dk/presse/dr-dokumentar-undersoeger-de-dyre-direktoerer. Det er en anelse tankevækkende, at politikerne gerne taler om hvor dyr manden på gulvet er, men derimod forholder sig ganske tavse over for den slags misbrug – også af offentlige midler.

Det lever fuldt ud op til Kammerat Napoleon-princippet  [Alle er lige, men nogle er mere lige end andre] og princippet om, at “fanden hytter sine“…

Det er bare IKKE fair.

Det er slet ikke fair at tale moral og etik om nogle og så vende det blinde øje til den slags.

Det er præcis derfor, at befolkningens politikerlede er steget i den seneste tid, for man fornemmer helt klart, at nogle er så immune over for almindelig sund fornuft, at vi aldrig kommer videre.

Der er brug for udskiftning i toppen, helt som John Mogensen sang.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.