Lortebil

En af de mest irriterende elementer i det at have en bil er det at man skal skrabe ruder når det er så koldt som nu. Det er én ting. Når det dernæst er gjort og man så sætter sig ind bag rattet for at dreje nøglen så sker der noget meget uhyggeligt når sådan en bil ikke starter i “kun” 3-4 minusgrader.

Så er det erkendelsestidspunkt for at batteriet nok ikke er det nyeste. Bilen har siden den blev købt startet HVER eneste gang uden problemer — undtagen for fem minutter siden…

I sådanne situationer kunne 1 tons skrot godt være placeret et helt andet sted… Men sådan er det vel altid med hobbymandens egen bil, ikke sandt? 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.