Windows Phone bruger? Du har brug for dette…

Hvis du er en Windows Phone bruger, så har du definitivt brug for dette link: http://www.windowsphone.com/en-us. Der er mange nyheder på siden, og hvis du har gjort som de fleste har gjort, er du måske kommet til at slette den besked der lå på din telefon da du tændte den første gang.

Nyheder giver informationer, og informationer er vigtige når du skal holde din mobiltelefon opdateret og sikker. I en tid med deling af internet, bluetooth aktiveret m.v., er der altid en risiko hvis ikke du holder dig informeret om hvad der sker på området.

Jeg har selv været en meget stor iPhone-fan. Er det faktisk stadig – bortset fra at telefonen har et alt for lille tastatur. Derfor skulle jeg prøve kræfter med en Nokia Lumia 800 som jeg tidligere har beskrevet her på bloggen. 🙂

Jeg kan ikke konkludere på forsøget endnu, men er dog blevet mere tilfreds end jeg lige allerførst var med Nokias serie. Der er en del opsætninger som skal spille for at alt bare kører, og det er ikke altid lige nemt. På brugeroplevelsen for begyndere har konkurrenterne til Apple stadig en del at lære, og det var vist på tide om producenterne lyttede til kritikken, for efterhånden som Apple lærer sine brugere bedre at kende finder de også de huller der er med til at sikre dem en endnu større markedsandel.

God fornøjelse med læsningen af linket, og du får det lige igen: http://www.windowsphone.com/en-us. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.