Præcis tre måneder siden moren gik bort…

I dag er det præcis tre måneder siden vores mor, børnenes bedstemor, Tina Blunck, fik fred. Det kunne du læse mere om her. På mange måder er der sket meget, og i det lange perspektiv livet efterhånden har givet mig, er der på den anden side sket meget lidt…

Der er blevet læst en del bøger hvor den første tanke efter læsningen har været “den skulle mor have læst”, fordi det var en god oplevelse, og så slår tanken én… Der er oplevet mange af den slags små dagligdags ting. Den seneste konflikt med lægerne har også vækket til eftertanke, for hvor var lægen der tog fejl dengang morens helbred fik hende til at gå til lægen? Det var ‘nok bare en virus’…. Heldigvis er pågældende læge senere gået på pension, og fred være med hende. Den læge laver ikke flere ulykker, men alligevel.

Tingene har fået perspektiv. Jeg, og søsteren, har fået kontakt til en del familiemedlemmer vi ikke kendte før, og det er i sig selv opmuntrende. Bare synd det skulle gå den vej først.

Anyway, dagens konstatering er i hvert fald, at livet ikke er evigt.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.