Endelig fik mor fred

Vores mor, Tina V Blunck, fik endelig fred efter lang tids sygdom. To børn blev det til, min lillesøster (Heidi) og jeg, og i alt syv børnebørn. Hun nåede at opleve sin 71 års fødselsdag for fire dage siden, men som faste læsere nok kunne genkende var det svært at finde ord mens hun var indlagt på Hospicegården i Dianalund. “Et pragtfuldt sted” som hun selv kaldte det efter et længere ophold på Roskilde Sygehus efter hun faldt i forældrenes fælles lejlighed i Ringparken i Roskilde.

Jeg har udsendt denne nekrolog i anledning af hendes bortgang:

Tina V. Blunck (25.2.1942-1.3.2013), født i Nordjylland. Gift 29.3.1968 med statsaut. ejendomsmægler Harry Blunck. To børn, Henrik V Blunck (født 1973) og Heidi Helle Blunck Nielsen (født 1975). Syv børnebørn: Mette, Julie, Lasse, Linea, Natacha, Patrick og Christopher.

Tina var sammen med sin mand ledende sælgere af containere i storhedstiden indtil der blev ændret i reglerne for investeringsfonde i 1984, og medvirkede efterfølgende i salget af luksusboliger i det prestigefyldte La Manga Club i Spanien – kendt for sine golfbaner og de turneringer der har været afholdt i området. Senere var hun en kundeorienteret medspiller i Schou-Epa i Roskilde hvor hun sammen med andre glade kolleger styrede Informationen, det vi i dag kalder Kundeservice i større supermarkeder. Før hun gik på efterløn var hun i en længere periode højre hånd for daværende forstander Marianne Kargaard ude på Base 4000 på Københavnsvej i Roskilde.

Hun var en kvinde som havde en meget klar overbevisning om retfærdighed, og et af hendes første læserbreve kom da Tulip første gang udliciterede arbejdspladser til udlandet. Hvis hun var gået ind i politik havde hun været en standhaftig person som bestemt ikke ville lade sine holdninger kue for at bevare en magtposition. Denne fasthed i overbevisningen bevarede hun til det sidste.

I sin kamp mod først lunge- og senere lymfekræft var hun altid fokuseret på sine omgivelser, og da hun til sidst var på Hospicegården i Dianalund var det en stor fornøjelse at være nær ved Heidi og hendes familie i det naturskønne område som Filadelfia byder på. Hun var bymenneske gennem sit voksne liv, selvom hun kom fra landlige omgivelser på sine forældres gård i Hals, men til sidst fandt hun ro i den idyl som Dianalund også er kendt for.

Æret være hendes minde.

Der vil komme et længere indlæg senere på bloggen. Foreløbig samles tankerne om at informere dem som skal informeres og andre praktiske gøremål.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.