Om konklusioner

Forleden dag ville jeg redde en bi fra sin frustration over ikke at kunne finde ud af de i forvejen åbne vinduer, og valgte derfor at åbne et af de store vinduer i stuen. I processen røg den store af mine glaselefanter fra Prag, og den mindste mistede et øre og en stødtand. Det ærgrede mig jo voldsomt.

Så tænkte jeg om aftenen før jeg gik til køjs over det igen, og kom i tanke om, at vi alle engang imellem må ofre en død ting for at redde noget levende. En god gerning, som så havde et mindre minus.

Jeg kommer jo til Prag igen en anden god gang, og døde ting kan erstattes. Det er også den slags konklusioner andre må drage når tingene skal gøres op.

Jeg KUNNE
Jeg BURDE
Jeg SKULLE I STEDET HAVE GJORT

…er alle tre dårlige undskyldninger for ikke at træffe valg, og leve med de valg der er truffet. Lev i nutiden og vælg at skabe fremtiden ved at leve med de valg du træffer.

Dét synes jeg er værd at huske.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.