Alle for to – sjove tanker om filmen

Billede af filmen Alle for toNu hvor Alle for to ruller over skærmen, så vækker filmen faktisk et sjovt minde. Jeg vandt for et par år siden et par biografbilletter via ugebladet Her & Nu, og i den forbindelse var min datter og jeg faktisk inde og se filmen i biografen i Slagelse.

Jeg har været i biografen med ungerne til flere film, herunder også en film i 3D hvor jeg fandt ud af, at jeg desværre er blandt de danskere, som ikke kan tåle 3D-formatet. Jeg får en dundrende hovedpine. Ungerne tager det heldigvis i stiv arm. De tager gerne filmen i almindeligt format, og det kommer straks fra dem, at “vi kan sagtens se den i 2D. Så kan du også være med!”

Det er sg* da sødt af dem… 🙂

Da vi havde set 2’eren, blev vi hurtigt enige om, at vi også ville se den første – Alle for én. Jeg har derfor begge film, den ene endda på BluRay. Så alle tre børn har set begge film. Men altså sjovt hvordan man husker små sjove minder alene ud fra en filmtitel.

God fornøjelse, hvis du også ser filmen igen. Kim Bodnia fra Pusher spiller rollen som bankdirektør ganske glimrende, og der er mange gode replikker i filmen.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.