Så skriver vi 2012

Så har vi hørt Dronningens nytårstale i aftes, og i dag er en historisk dag. Ikke alene fordi vi nu skriver 2012, men også fordi vi for første gang nogensinde kan høre en kvindelig statsminister give sin nytårstale.

Vi kunne sagtens bruge tiden på uenigheder, men i dag handler om en NY kurs. Se det opmuntrende i enhver udfordring, og så må vi tage den derfra. Det skal i hvert fald være min nytårsopfordring herfra. Vi må se hvad statsministeren har at byde på, for nu har der været lidt julefred til at udtænke nye tanker – og det er jo ikke forbudt at være optimist.

Skidt fra start er ikke altid så skidt endda, hvis bare resten af distancen holder en god kadence…

Godt nytår allesammen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.