Truckcertifikat B

Jeg starter i dag på et 7 dages kursus til truckcertifikat B, så jeg kan ikke love, at der nødvendigvis vil komme ret mange indlæg frem til tirsdag den 20. juni. Bare rolig, jeg er ikke faldet i søvn, eller gået bort, men synes lige jeg ville advare om, at der er fuldt fokus på teorien til den prøve der skal bestås tirsdag den 20. juni.

De fleste af jer er nok også så småt begyndt at gå i feriemodus, og her vil jeg slå et slag for, at du kigger på min blog om Frankrig, hvis du har det land i tankerne til årets sommerferie.

Jeg skal også skynde mig at nævne, at jeg har skrevet artiklen Husk at tjekke dit WordPress kontrolpanel før du går på sommerferie, som er blevet yderst relevant da jeg fredag kunne opdatere til netop WordPress 4.8. Hvis du selv skriver en blog på din eget domæne, så bruger du statistisk sandsynligt netop WordPress, og så er det vigtigt, at få opdateret, for denne version installerer ikke sig selv automatisk som andre opdateringer.

Jeg havde to blogs, hvor hentningen af softwaren ‘frøs’, hvor jeg måtte logge ud, og derefter logge ind igen for at køre opdateringen – og så kørte det bare. Du får tricket med, således at du kender løsningen, hvis du oplever det samme.

Herfra skal i hvert fald lyde et varmt ønske om en god uge til dig, kære læser. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.