Lina Rafn – Toppen af poppen genial tirsdag på TV2

I går, tirsdag, var Toppen af Poppen på TV2 med Lina Rafn helt genial. Det var et stjernespækket show med masser af gode fortolkninger af Infernals musik. Særligt var det, for mit vedkommende, Sys Bjerre og Søs Fenger der var helt fantastiske, men Anne Linnet, Brdr. Olsen og Joey Moe gjorde også deres til at underholdningen var helt i top. Det er sjældent at prime time virkelig ER prime time nu om stunder.

Normalt kan TV godt være en, mildt sagt, kedelig affære, og for det meste er det kun Nyhederne jeg ser, men annonceringen af at Lina Rafn var med satte i forvejen forventningerne i top – og de blev til fulde indfriet.

Sidst jeg så Infernal, og første gang live, var til Dalmoserock i 2008, og det var altså også et show hvor der virkelig var kastet kul på scenen. Faste læsere af bloggen vil sikkert allerede have læst indlægget “Brandgo’ cd fra Infernal” da jeg købte cd’en Electric Cabaret. Det er lidt ærgeligt at den reklame jeg lavede og uploadede til 12seconds.tv forsvandt da de opgav at overleve, men helt klart en positiv oplevelse, bl.a. fordi jeg dengang fik en tilbagemelding på Infernals blog fra Paw.

Rart at være underholdt så det virkelig var værd at have trykket på optage-knappen på YouSee-boksen. Hvis du ikke så programmet, så genudsendes programmet på TV2 på søndag den 2. oktober kl. 16:50 og frem. Det ER bare et show alle er nødt til at se. Kan VARMT anbefales, hvilket du nok efterhånden ikke er spor i tvivl om, vel? 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.