Så er der snart dømt ferie

Så er der snart dømt ferie i det lille hjem. Ikke for at rejse udenlands, men ganske simpelt afslapning. Jeg har dog lige tre kursusdage på LO-skolen, men ellers er det en periode helt uden at tænke på arbejde. Det kan bestemt også være nødvendigt når jeg dagligt har indtil flere udfordringer.

Det betyder så ikke at du ikke får flere artikler i maj – nok nærmere tværtimod, for tavshed er ikke ligefreem min stærkeste side.

Til gengæld vil ordet “arbejde” være et bandeord fra jeg kommer hjem torsdag den 5. maj indtil lidt over midten af maj. Det eneste arbejde bliver at smide et par bøffer på grillen. 🙂

Hvad er DINE ferieplaner her i løbet af sommeren?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.