Patrick Swayze gik bort

Patrick Swayze er død, 57 år gammel, ifølge TV2 Nyhederne. Det gik forbavsende stærkt. Han havde en livsfilosofi, som på mange måder ligner den vi så Master Sergeant i JI Jane have, nemlig: “I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself. ” (David Lawrence)

Patrick Swayze ønskede ikke pressens bevågenhed. Han kæmpede en brav kamp, og ønskede, at alt handlede om de gode roller han havde. En sej mand. Vi navngav og døbte vores andet barn og første søn efter Patrick Swayze. Sidste barn og anden søn blev navngivet efter Christopher Reeves. For begge drengenes vedkommende er “forbillederne” bortgået.

Vores datter fik sit navn efter den kønne TV2-journalist Natasja Crone, men vi stavede så vores datter “Natacha” da vi syntes denne staveform var bedre.

Æret være Patrick Swayzes minde.

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.