Patrick Swayze gik bort

Patrick Swayze er død, 57 år gammel, ifølge TV2 Nyhederne. Det gik forbavsende stærkt. Han havde en livsfilosofi, som på mange måder ligner den vi så Master Sergeant i JI Jane have, nemlig: “I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself. ” (David Lawrence)

Patrick Swayze ønskede ikke pressens bevågenhed. Han kæmpede en brav kamp, og ønskede, at alt handlede om de gode roller han havde. En sej mand. Vi navngav og døbte vores andet barn og første søn efter Patrick Swayze. Sidste barn og anden søn blev navngivet efter Christopher Reeves. For begge drengenes vedkommende er “forbillederne” bortgået.

Vores datter fik sit navn efter den kønne TV2-journalist Natasja Crone, men vi stavede så vores datter “Natacha” da vi syntes denne staveform var bedre.

Æret være Patrick Swayzes minde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.