Patrick bliver 7 i dag

Der ligger en sjov historie bag vores første søns fødselsdag. Vi havde håbet at han blev født den 11. september, fordi vi gerne ville have dagen til at betyde noget positivt i familien – og da muligheden for planlagt kejsersnit bød sig, var tanken nærliggende, netop efter hændelserne med WTC og Pentagon for snart 10 år siden…

For 7 år siden fik Patrick tøj på for første gang, og den stolte far var her kameramand:

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Patrick som i dag kan fejre 7 års fødselsdag. Vi er stensikre på godt vejr, for du smiler altid til verden omkring dig. Dit tænksomme væsen er allerede til stor inspiration for os alle – ligesom din storesøster og lillebror også har hver deres “stil” når de hygger sig med dig.


God weekend til alle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.