Patrick bliver 7 i dag

Der ligger en sjov historie bag vores første søns fødselsdag. Vi havde håbet at han blev født den 11. september, fordi vi gerne ville have dagen til at betyde noget positivt i familien – og da muligheden for planlagt kejsersnit bød sig, var tanken nærliggende, netop efter hændelserne med WTC og Pentagon for snart 10 år siden…

For 7 år siden fik Patrick tøj på for første gang, og den stolte far var her kameramand:

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Patrick som i dag kan fejre 7 års fødselsdag. Vi er stensikre på godt vejr, for du smiler altid til verden omkring dig. Dit tænksomme væsen er allerede til stor inspiration for os alle – ligesom din storesøster og lillebror også har hver deres “stil” når de hygger sig med dig.


God weekend til alle.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.