Indlæg nr. 620 på bloggen

Så er vi nået til indlæg nr. 620 på bloggen. Som tiden dog løber. 🙂
Da jeg startede denne blog for fire år siden havde jeg aldrig forestillet mig hvor sjovt det egentlig ville blive at offentliggøre sine tanker om både stort og småt – men jeg er blevet positivt overrasket, særligt fordi også de mindre indlæg om små emner også har vakt til kommentarer fra mange nye mennesker jeg ikke kendte før.

Det gør det sjovt at dele sine tanker, og jeg håber det har været bare halvt så sjovt at læse artiklerne som det har været at skrive dem.

Et gennemsnit på lidt over 150 indlæg om året lyder ikke af meget bagefter, men når det samtidig tages i betragtning at jeg kun sjældent har blogget i ferier m.v., så er det faktisk blevet et ganske flot gennemsnit. Der er da blevet til næsten 3 indlæg om ugen gennem fire år. En artikel hver anden dag, næsten.

Hvordan er dine egne erfaringer med din(e) blog(s)? Er du blevet inspireret til selv at blogge om et emne? Måske endda inspireret af en tanke jeg har skrevet om på en af mine mange blogs?

Jeg håber alle får en rigtig god weekend, og takker dig for den tid du bruger på at følge mine skriverier her på bloggen. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.