Kampen Paraguay – Spanien

Det var yderst skuffende at se, at der her midt i kampen mellem Paraguay og Spanien skete det værste der nogensinde kunne ske under et straffespark til Spanien. Dommeren dømmer omspark, og det var samme mand fra Spanien der tog andet spark.

Ét er, at italieneren Dino Zoff fangede rigtig mange straffespark i sin tid. Han var fuldt på højde med den franske stor-legende Platini… Men omspark betyder, at målmanden har en meget stor fordel ved andet spark. Første spark gik klart igennem, men under omsparket greb målmanden bolden…

Det står, med andre ord, stadig 0-0, men jeg kunne godt have tænkt mig, at dommeren var lidt mindre stædig med hensyn til folk bag sparkeren.

Men selvfølgelig skal reglerne også håndhæves, men alligevel. Mit hjerte banker altså en smule for de kære spaniolere. 🙂

PS: Dette var min første fulde kamp jeg ser under VM. Så tyve minutter da jeg besøgte moren på Slagelse sygehus. Men optakten til kvartfinaler begynder at dufte af elite-fodbold.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.