Så er halvdelen af året gået…

Det går altså rigtig stærkt. Halvdelen af 2015 er allerede forsvundet – som dug for solen. 🙂

Helt utroligt når man tænker på hvor stærkt månederne løber forbi, efterhånden som man selv bliver ældre. Vi har alle hørt det før, men jeg synes nu alligevel det er fornuftigt at gøre status. Når du har lidt sommerferie foran dig, så skader det ikke at lave en lille brainstorm. Hvad er rigtig godt? Hvad kan blive bedre?

Den slags spørgsmål vil udvikle os alle som mennesker, og derfor skal vi stille os selv disse spørgsmål engang imellem.

Rigtig god dag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.