Caroline Wozniacki spiller super godt

Caroline Wozniacki
Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Det har indtil videre været en kæmpe fornøjelse at følge Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i Doha, Qatar. Også selvom det er synd der i dagens kamp er så store drillerier med vejret, for i går spillede hun ypperligt mod Radwanska. Det var en fornøjelse at se.

7-5 og 6-3. Sådan skal det gøres! 🙂

Nu har vi så kunne se kampen mod Radwanska flere gange på TV2 Sport da denne sendes når den nuværende kamp mod Davis er udsat pga regnen…

Den helt store overraskelse er hendes far, Piotr. Hans reaktioner med hovedrysten når hans datter rent faktisk klarer det både elegant og smukt ER forbavsende. Jeg kan særligt godt lide, at vi fra hendes bror på et tidspunkt får at vide, at hun siger fra over for dette, når hun rent faktisk leverer varen. Mere af det, Caro! 🙂

Hun fortjener kæmpe ros, og jeg følger spændt kvartfinalen i håb om, at hun går hele vejen og naturligvis vinder hele turneringen. Med det tennis hun har spillet hidtil, så har hun vist, at hun er blandt de suverænt bedste. Hun henter nogle bolde, som mange andre for længst havde opgivet.

Det giver rigtig smukt tennis at kigge på!

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.