Tankevækkende

Iværksætteren Martin Thorborg har faktisk lavet et videocast jeg synes var særdeles tankevækkende. Jeg ville derfor lige dele den med jer.Jeg har selv haft lignende indtryk om det danske marked for online indtjening, og dette er hermed bekræftet af Martin Thorborg også. Han giver et godt spark i rumpetten, og det er bestemt værd at se.

Fortsat god Påske, og god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.