Tankevækkende

Iværksætteren Martin Thorborg har faktisk lavet et videocast jeg synes var særdeles tankevækkende. Jeg ville derfor lige dele den med jer.Jeg har selv haft lignende indtryk om det danske marked for online indtjening, og dette er hermed bekræftet af Martin Thorborg også. Han giver et godt spark i rumpetten, og det er bestemt værd at se.

Fortsat god Påske, og god weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.