Underligt forhold til mail mange steder

Det er ret tankevækkende at se det underlige forhold til mail der hersker mange steder. I foreninger arbejder mange med CC (kopi til) hele medlemskartoteket uden hensyntagen til, at det ville være langt mere hensigtsmæssigt med BCC (blind kopi til). Én ting mange ikke tænker over er, at man slet ikke behøver have en sekretær eller medlemsansvarlig hvis alles mail alligevel udstilles hver gang der sendes en mail.

Fornærmet når det påpeges
Endnu værre er, at når dette påpeges, så er der nogen der er STÆDIGE nok til at vedblive med samme handling med holdningen: “ingen andre end dig laver det vrøvl, derfor bliver dette ikke ændret!” Det er jo fair nok, at det ikke bliver ændret, men nu har jeg for længst gjort det til en mission at påpege for folk hvor vigtigt det er, at vores kommunikation er professionel. Jeg har faktisk en blog om emnet – Effektiv Marketing & Kommunikation – fordi det interesserer.

De fleste andre der hører om de fejl der kan ske bliver glade for at høre om forskellen mellem CC og BCC, særligt fordi mange internet-abonnenter aldrig egentlig har sat sig ordentligt ind i det mailprogram de bruger. At jeg nogle gange er den eneste, der tager mig tiden til at påpege mulighederne kan jo kun fortælle lidt om engagementet hos resten, så det vil jeg undlade at kommentere.

Så når du næste gang modtager en mail hvor alles mail-adresser udstilles, så skal du åbenbart brokke dig hvis du vil have det ændret for der er tydeligvis ikke ret mange der ellers brokker sig. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.