Høflighed i alt hvad du gør…

Det betaler sig at udvise høflighed i alt hvad du gør. Uanset om det er forliste handler via DBA eller henvendelser som alligevel ikke ender med et direkte salg.

Jeg har lige oplevet at en person er vendt tilbage efter vi havde gennemført flere gode handler via nyhedsgrupper. Det drejede sig om en lader til en Palm. Jeg havde oprindeligt medsendt den, men vedkommende ville blot sikre sig om jeg havde en ekstra. Den slags er glædeligt fordi det fortæller, at de husker de blev behandlet godt.

Husk det når du selv handler med andre. Giv folk en behandling så de får lyst til at vende tilbage. Du vil blive husket for din positive holdning til tingene, og det holder i lang tid.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.