Løst og fast op til weekenden… :-)

Meningsmålingerne

Jeg ved godt, jeg normalt kun kommer ind på politik på min politiske blog, men jeg vil i dag alligevel gøre en undtagelse for udviklingen ser netop nu ud til at vende på det valgmæssige område.

Anstændigheden var for længst gået fløjten i den retorik regeringen lagde i sit daglige arbejde på Borgen. Ny Alliance lød, i starten, som en gang frisk politisk luft i Folketinget — omend de i længden ser ud til at tabe pusten fordi der åbenbart er visse matematiske udfordringer i at definere hvad en maksimalskat på 40% går ud på. Jeg skal undlade at kommentere det andet end det jeg allerede har skrevet på den politiske blog.

MEN, TV2’s morgen-nyheder havde en positiv melding til den danske befolkningen. For første gang er den røde blok på 86 mandater og den borgerlige blok på 83 mandater. Med 6 mandater til Ny Alliance er der kun 89 mandater til den borgerlige fløj. Ingen er næppe så naiv at de vil tro, at de Radikale ville være med til at støtte Dansk Folkeparti, vel?
Nu står duellen så i aften mellem Pia og Naser, og det bliver på sin vis særdeles underholdende, omend jeg godt kunne have tænkt mig en mere bred duel.

Selvom jeg er konservativ af sind, så undrer det mig, at regeringen ikke forstår signalet fra meningsmålingerne. Der er behov for en omstrukturering af det parlamentariske spil i den kommende samling….. Skal Venstre virkelig have total ydmygelse før de vil læse og forstå teksten som ellers synes at være nok så tydelig og bøjet i neon for os andre… 🙂

Nye senge til ungerne

De to store blev særdeles stolte i går aftes for vi havde hentet senge til såvel Natacha som Patrick. Christopher vokser nu til den seng Natacha tidligere havde – en super smart tremmeseng med endnu bedre plads end nu.

Vi skal lige have indrettet værelset helt før der tages billeder…. 🙂

Mortensaften i morgen

I de fleste hjem bliver der noget svedet en del ænder i anledning af Mortensaften. Historien er dybt fascinerende og gør sig rigtig godt når man skal fortælle sine børn at det bestemt ikke kun er hunde som kan være vagtsomme. Ud fra den vinkel er historien særdeles lærerig.

De som ikke kender historien kan læse mere her: http://www.historie-online.dk/special/mortensaften/index.htm.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.