Carsten Bang plukker kameler

Jeg må altså sige det er en sand fornøjelse at se dvd’en med Carsten Bang. Hans nyeste show Carsten Bang plukker kameler er genialt.

Jeg ærgrer mig dog lidt over jeg købte den i Føtex, der taler om prismatch, for på linket kan du købe selvsamme dvd til kun 49,- hvor jeg gav en del mere. 🙂

Carsten Bang har formået fornyelsen i komikken, og jeg har ham iblandt de bedste. Lars Hjortshøj, Amin Jensen, Anden m.fl. Det er en fornøjelse at se folk der mestrer sproget uden det hele ender syd for navlen. De har, for at sige det ligeud, talent.

Der er kommet mange stand-up komikere på scenen de seneste årtier. Næsten alle er røget ud i det ukendte næsten lige så hurtigt som de kom på scenen fordi de ikke evnede den nødvendige selvironi og talentet for at genkende hvad der skal med i et show, og hvad der er bedst at springe over… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.