Skoldkopper

Så får vi lige klaret skoldkopper i familien. Natacha er dygtig – piller ikke i dem, og synes egentlig bare det er fascinerende med alle de røde pletter. Patrick er startet med at få en i munden sågar. Man bliver helt nostalgisk, og tænker pludselig tilbage til dengang man selv havde skiftende sygdomme. Omend det (dåbsattesten in mente) også viser sig, at de grå hår nok har gjort at hukommelsen ikke er nær så skarp som billedet på kabel-tv’et via internet… 🙂

24 starter igen – sæson 6

I aften starter “24” med Kiefer Sutherland. Kl. 21:05 og to timer frem er der dobbeltudsendelse til at starte serien op igen. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det ikke det optimale tidsrum at ringe i for at høre hvordan det går. Det går fint – ellers, så send en mail hvis det lige er i aften. Vi er vilde med den serie omend vi også mistede den i indbruddet i sommerferien. Virkelig sørgeligt når samlingen faktisk var bygget op med en sjov forhistorie.

Sådanne ting har ikke samme affektionsværdi anden gang, vel?

Tændrørskabler

Hvis nogen skulle være i tvivl, så hader jeg når bilen gør knuder. Dum som jeg var havde jeg fået at vide, at der ikke var forskel på disse så da Høyer Autodele i første omgang havde leveret nogle kabler som ikke kunne holde mere end 8 måneder, troede jeg at jeg kunne “nøjes” med andre kabler her på adressen. Der ér forskel, så mandagen vil bl.a. gå med at tage bussen, en del motion, derefter bussen retur for at nå det hele. Ikke morsomt at skulle igennem den slags…. Især når jeg faktisk kunne have ordnet det hele da jeg i forvejen skiftede batteri.

Anyway, solen skinner…. Det kan vi da glæde os over. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.