Flysimulator – derfor spiller jeg ikke…

Da jeg var helt lille, var min drøm at blive pilot. Den drøm blev smadret da jeg som 8-årig fik briller, og havde bygningsfejl. Dengang sagde man, at man aldrig kunne vokse sig fra den slags – og en flykarriere var umulig.

At jeg senere, i 2008, kunne slippe brillerne helt var der ingen der kunne forudsige. Dog ville jeg som 35-årig familiefar aldrig kunne nå ind i forsvaret som jægerpilot.

Anyway, når folk spørger hvorfor jeg har en vis modstand mod flysimulatorer når nu jeg stadig er vild med at flyve, og altid får et sug i maven når der er billeder fra et cockpit, så har jeg hidtil undgået emnet. Indtil nu.

Vejen til frihed mod gamle ting der har påvirket ens liv ligger nemlig i erkendelsen af årsager til de valg man træffer, og sommetider skal vi mennesker bare have sagt det der skal siges. Ikke alene for vores egen skyld, men også fordi det kan motivere andre til at tænke anderledes.

For en vigtig lektion er nemlig, at man aldrig skal græde over spildt mælk, så hvorfor skulle man holde sig fra en flysimulator alene fordi man traf nogle andre valg tidligere i livet?

Det ville ikke være rationelt, og derfor har jeg droppet den slags irrationelle argumenter – og det vil du se mere af her i oktober. Forhåbentlig til inspiration for dig og dit liv også. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.