Nattens oprydning

Det var faktisk ufatteligt varmt i nat, og i sådan en hede sveder de fede…. 🙂
Spøg til side. Det var ganske lækkert at færdiggøre nogle af de hjørner og hylder hvor jeg vidste, at jeg havde en del af de ting vi snart skal bruge til den kommende ferie til Frankrig. Det er sjovt som en “gemmer” som mig nogle gange skal sparke sig selv i rumpen for at frasortere.

Når det så er sket, er jeg jo altid en glad mand, bagefter. Men som igangsætter er det altid NYE ideer, NYE tanker, NYE udviklinger, NYE tekster m.v. der bliver skrevet en masse af.

Når jeg kan, kan du også!
Hvis en stædig kamel som jeg kan lære at rydde op, og gøre det så regelmæssigt som det efterhånden sker, så kan alle. Ikke bare tankemæssigt “alle”, men virkelig ALLE! Er der én som har forstået at leve med orden i kaoset, bunker mig hist og bunker mig pist, så er det mig.

Så hvis du der læser bloggen enten selv er “kaosekspert” – eller din partner er det – så er der håb forude.

PS: Måske information til en ny e-bog….? 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.