Kommunikation ofte ret morsomt

Det er ret morsomt at se hvordan kommunikation håndteres. Når jeg skriver til en person med et budskab som normalt ville give udtryk for en vis utilfredshed med bestemte vilkår, fik jeg i et specifikt tilfælde en mail retur: “OK. Ser frem til at se resultatet.”

Vi mennesker er ganske underlige. På en telefon — eller face-to-face — ville alle fornemme alvoren, især fordi vi så også har kropssproget at henholde os til. Men når kommunikationen ALENE skal foregå med ord, så er der hverken tonefald (inkl. intonation), kropsholdning eller ansigtsudtryk at henholde sig til.

Det forklarer med al tydelighed hvorfor samtalen face-to-face vil være en blivende del af vores kommunikation med omverdenen. Vi er ikke dygtige nok til at læse det andre skriver.

Læser du altid det folk skriver til DIG?

Godt spørgsmål, og god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.