Nogle vil bare ikke indse det…

Der er nogle mennesker som bare ikke vil indse, at de har et problem. Her tænker jeg både nationalt i forhold til ballademagerne med ildspåsættelser mv, men også på det rent individuelle plan. Når man tilbyder sin hjælp og vejledning har folk for travlt til at gøre noget ved sagen. De tager gerne imod hæfter, råd m.v. men når noget kræver handling giver de op!
Jeg bliver sindssyg af den slags mennesker. 🙂

Hvorfor spørger folk om hjælp hvis de ikke gider gøre noget ved sagen? Det er ikke alene spild af min tid, men også af ens energi. Jeg er typen der smaddergerne vil hjælpe folk, hvis de viser sig nysgerrige. Men nogle gange havde tiden været spenderet meget bedre ved at fodre ænder!

Når dette er sagt er jeg glad for de mennesker som ER opmuntrende, som gensidigt værdsætter den energi vi alle lægger i sagerne osv. Jeg vil ikke nævne nogen ved navn. De fleste véd godt om de er på positiv-listen her på domicilet…. 😉

Resten bør læse mine mange indlæg om Fornyelse og personlig udvikling. År 2008 bliver sorteringens år om nødvendigt.

Alle læsere ønskes en RIGTIG god uge. Jeg fik luft. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.