Stort tillykke til Kronprinsen og Kronprinsessen

Stort tillykke her fra os alle. En smuk dag at få sin datter på. Det glæder os usigeligt at Christian fik en søster. Det er dejligt når børn får lov til at nyde hinanden.

Vi hørte, ganske kort på News, hvordan nogle mere eller mindre selvbestaltede eksperter følte det nødvendigt at anbefale 3 år mellem børn. Vi har haft samme korte mellemrum mellem vores tre børn, som Kronprinsen og Kronprinsessen, og må sige, at vi oplever de netop har stor gavn af hinanden fordi der ikke er stort mellemrum imellem.

Børn tilpasser sig, og vi er ret sikre på, at både Kronprinsen og Kronprinsessen nok skal få den fulde opbakning fra Familie og venner til at skabe en god stemning omkring hele familien. Ingen politiske betragtninger omkring abdikation eller andet – kun et stort tillykke her fra os alle.

🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.