Den ubrugte ressource

“When we see problems as opportunities for growth, we tap a source of knowledge within ourselves which carries us through.” (Marsha Sinetar, forfatter)

Vi er eksperter i aldrig at se løsningen på egne problemer, mens vi er ufatteligt dygtige til at løse andres. Kunne det være fordi vi glemmer at “se problemer som muligheder for vækst, så vi kan bruge den kilde til visdom indeni os som får os igennem.”

Mange tror det er New Age-tankegang, men intet kunne være mere forkert. Vi har en tendens til ikke at fange formålet med vore prøvelser. Jeg har nogle belastende tandproblemer, som både kan være et tilfælde, men også kan være en konsekvens af mange års rygning. [Som jeg skrev på den anden blog var det ½ år siden, at jeg rørte noget tobak overhovedet, og i dag 7 måneder siden jeg røg den sidste cigaret. Så når jeg kan, kan du også, hvis du sidder derude og overvejer et rygestop. :-)]

Find din passion. Find ind til det du er bedst til, og se alle udfordringer som muligheder for vækst. Du vil lynhurtigt opdage at det at tage tyren ved hornene løser problemet meget hurtigere end at forsøge at “flygte”…

Held og lykke. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.