Gåden om ECHELON

Gåden om Echelon - en glimrende bog af Bo Elkjær & Kenan Seeberg

Bogen er ifølge http://www.saxo.com/item/178562 udsolgt fra forlaget Borgen.

Dette kan man jo godt begræde når man så i dag hører at Pakistan verbalt angribes for ikke at gøre nok for at pågribe Al Quaidas folk. Især når enhver, der har bogen, bl.a. kan læse på side 110 hvordan USA helt tilbage til 1996 og frem klokkede i det gentagne gange i forhold til at pågribe manden som senere blev verdenskendt terrorist, Osama Bin Laden.

Man finder endvidere talrige afsløringer af hvorledes demokratiske principper trædes under fode i bogen, men altsammen er åbenbart langt overgået de kritiske redaktioner på danske tv-nyhedsstationer. I hvert fald sluges alt der siges fra USA råt og ganske usødet.

Det er dybt beskæmmende at se en journaliststand med så ringe paratviden og så ringe forståelse af hvordan verden er skruet sammen skulle stå og “prædike” i prime-time med deres absolutte uvidenhed som fundament.


Tale er sølv
Tavshed er guld

Du skal ej (uden omtanke) tage munden for fuld
for du ved aldrig hvornår du væltes omkuld


Ovenstående tilføjelse til de første to linjer af det kendte citat bør vække til eftertanke. I hvert fald hos dem, der tør tænke selvstændige tanker, og som tør undersøge tingene uden på forhånd at have “hellige” køer de ikke tør slagte. 🙂