Lykkehjulet – stor tak til TV2

Jeg MÅ altså bare sige det højt. Jeg var en stor fan af Lykkehjulet, dengang det blev sendt for tredive år siden, og jeg er mindst lige så stor fan af dette program, nu hvor TV2 har valgt at genoplive programmet.

Når Mikkel og Kanja går i studiet, så er det næsten som dengang Bengt Burg og Carina var i studiet, og stemningen er altid i top når programmet sendes mandag til torsdag kl. 19:20 på TV2 Charlie.

Det er rigtig hyggeligt, og altid sjovt at sidde og gætte med, præcis som vi kender det fra Hvem vil være millionær? oprindelig med Hans Pilgaard, og nu med den tidligere Hammerslag-vært Christian Degn.

Det er rigtig sundt for ens sproglige evner at se dette program, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de fleste vil nyde hyggen undervejs. Så hvis du endnu ikke er kommet i gang med at se Lykkehjulet igen, så husk det i morgen, når den nye omgang starter. Torsdag afholdes ugefinale, hvor vinderne fra hver af de foregående dage møder hinanden i en endelig duel.

Rigtig god søndag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.