Så er børnene på sommerferie

Så er børnenes sommerferie startet overalt i det ganske danske land. Måske har I allerede planlagt jeres ferie, men hvis ikke det er tilfældet, tænkte jeg lige, at jeg ville dele nogle links til lidt inspiration til planlægning af sommerferien.

Kreta, Retymnon: I midten af 00’erne var jeg på Kreta sammen med min daværende hustru, og selvom dette var i oktober måned (efterårsferietiden) med masser af regn, så er det et sted, som i sommervarmen gør sig langt bedre. Mine forældre var i sin tid i Chania, men synes det var lidt for turistpræget. Så ville de hellere tage til Alanya i Tyrkiet, hvis ikke det skulle være deres favoritrejsemål, Gran Canaria.

Frankrig: I sin tid tog vi nogle enkelte gange til Frankrig. Jeg har aldrig fået genoplivet dette, men har da stadig en blog med en del artikler som måske kan inspirere.

Prag, Tjekkiet: I 2012 var jeg i Prag, og det var en fornøjelse – også selvom det var så tidligt som maj måned. Prag er genialt, og du kan nå fra den ene ende af byen til den anden med et super metrosystem, ligesom der også altid er noget kønt at kigge på – både flotte kvinder, men sandelig også floden der løber gennem byen, historiske bygninger, god mad og billigt (men godt) øl. What’s not to like? 🙂

Hvor skal du hen, og hvad var dine oplevelser? Kommentarfeltet er dit, hvis du tør. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.