Om at finde og udleve sin passion…

Det er meget vigtigt at FINDE noget du er passioneret med — som kan glæde, motivere, inspirere og guide dig både i hverdagen og i dit privatliv. Er der en hobby du ikke har taget hul på i flere år, eller måske en branche du gerne ville skifte til?

Mit bedste råd er, at læse Pernille Melsteds bøger, Find din passion og Udlev din passion, som begge kan medvirke til at give dig en masse super energi og motivation til at komme frem med det som virkelig får dig til at blomstre. Da takkevideoen også er en lille forklaring på hvorfor nogle af mine blogs vokser mens andre forsvinder, så synes jeg lige jeg ville dele videoen med bloggens læsere:Hvis du ikke endnu har set Pernille Melsteds videoer, kan du gøre det herfra: http://finddinpassion.dk/

Alle ønskes en fortsat god uge. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.