Om ærlighed og redelighed

Jeg synes faktisk Martin Thorborgs indlæg var genialt, og derfor synes jeg lige jeg ville dele videoen med jer:Du kan selv følge med på Thorborgs Talkshow ved at klikke på titlen på showet. Det åbner i et nyt vindue, og du kan også følge Martin via Twitter så du altid er informeret om nye indlæg på hans talkshow.

Jeg mistede selv et godt venskab (troede jeg) for mange år siden da en dengang nær ven snød mig for cirka 13.000,- Et beløb som i dag, næsten tyve år senere, var blevet til næsten 30.000,- med en rente på 5% pr. år.

Hvad kan man lære af det? Folk snyder dig, hvis de kan komme afsted med det. Faktisk er det interessant for hvis du skal inddrive et beløb koster det nemt flere tusinde kroner bare at få en advokat til at kigge på din sag. Uanset hvor nem den måtte være er der ikke mange som bruger “no cure no pay” princippet. Du får lov til at lægge penge ud, og derefter er det din egen risiko om sagen vindes.

Derfor får skyldnere meget nemme kår til at fortsætte med at gældsætte sig, og iværksættere får sværere og sværere ved at overleve.

Hvad er din holdning til snyderi? Kom glad med din kommentar. 🙂

God weekend til alle bloggens læsere.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.