Den gode bøf

Intet er så dejligt som den gode bøf. Når der først serveres en aspargessuppe med fri salatbuffet efterfulgt af lækker peberbøf med bønner og velstegte kartofler med en delikat pebersauce, så er der dømt ren fornøjelse for samtlige smagsløg.

Den slags er fantastisk nydelse. I dette efterår ser det ud til, at vi skal glæde os over de mindste ting her i tilværelsen, for vejret er da så sandelig begyndt at minde os om den kolde vinter forude…. Husk allerede nu at suge lyset til dig. Træk vejret dybt, og sæt pris på alt det gode, smukke og inspirerende omkring dig.

Faktisk skrev jeg også om det i en artikel på min Effektiv Marketing & Kommunikation blog som jeg kaldte “Hvor meget er inspiration værd for dig?” som jeg er sikker på du sikkert også gerne vil læse.

Nu står den på “Gordon Ramsays køkkenmareridt” på TV2. Altid rart at se den inspirerende måde Gordon får sparket de dovne i bollerne, og giver dem fornyet energi og inspiration… 😉

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.