Weekender her om sommeren

Ret så morsomt for os med jobs hvor vi møder tidligt, så kan vi godt savne Go’ Morgen Danmark her i weekenden. Om sommeren er dette erstattet med diverse madprogrammer, såsom Cecilies Madklubben m.v. Så må man jo ty til andre kanaler…

Jeg trives med nyheder om morgenen. Så kan man diskutere hvad der er morgen for hvem, men når jeg til daglig står op ved 5-tiden, så kan jeg altså godt lide at sove lidt længere, også selvom det involverer en tur ud og hælde vand fra kartoflerne før der kan soves videre. 🙂

Hvordan har du det med weekender?

Ha’ en god en af slagsen! 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.