Glemmer du også at NYDE tilværelsen?

Jeg sidder her og filosoferer en smule efter en behagelig fadøl efter intro på et kursus. Vi kom herop her til aften og fik en dejlig forret med grønt, lidt ost m.v. efterfulgt af en pragtfuld rødspætte med delikat sauce. Sådan en fadøl er altså noget af det bedste vi danskere kan finde på. Faktisk er vi så berømte for det, at også turister drikker det i løbet af sommeren.

Jeg blev mindet om, at den sidste øl jeg nød på samme måde faktisk var hos vore franske venner. Det er snart et par måneder siden. [Med andre ord: jeg drikker ikke ret tit øl, men nyder det når jeg får en enkelt… :-)]

Men hvordan har du det, kære læser, med at huske at forkæle dig selv engang imellem? Glemmer du også at NYDE tilværelsen engang imellem?

Indrøm det dog, hvis du synes tilværelsen godt kunne være lidt sjovere, men du skal ikke kun “nøjes” med at tænke på hvad du kunne gøre bedre. Gør noget ved det…

Generer tv’et dig når I spiser aftensmad? Så sluk det dog, og nyd at lytte til hvad børnene har lavet i børnehaven, i skolen eller hvad det ny måtte være.
Ville du gerne færdiggøre den jacuzzi? Find ud af hvad det koster (både i penge og tid), og gør noget ved det. Så du kan nyde et stille glas hvidvin med din partner — eller så børnene kan stresse af i stedet for at brokke sig over ømme tæer eller ben efter gymnastikken.
Er det bare dit hegn der skal males, eller hækken der skal klippes? Eller noget helt andet?

Gør noget ved det STRAKS!

Giv dig selv den vigtigste gave du nogensinde kan give dig selv, nemlig lov til at NYDE tilværelsen. Det kan du kun når projekterne er blevet til virkelighed, og du virkelig kan sætte pris på de ting omkring dig som gør dig rigtig glad.

God fornøjelse. Husk nu at nyde tilværelsen, og glem ikke, at du gerne må efterlade en kommentar.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.