Mikkel Kessler – alternativ pressetaktik

Jeg har de seneste par dage undret mig lidt over Mikkel Kesslers udmelding, og nok mest fordi der synes at være en lidt alternativ pressetaktik involveret…

For en uge siden kunne Se & Hør “afsløre”, at Mikkel Kessler – ganske naturligt – drømmer om en familie med børn når boksekarrieren var overstået. I den artikel glædede han sig til at komme til at bokse.

Nu stod han frem og skulle bruge yderligere tid til restituering efter en øjenskade, tjekket helt nyligt af en øjenlæge, som havde anbefalet ni måneders pause.

I pressemødet – arrangeret af Team Sauerland – skulle der helst stilles spørgsmål på engelsk for at principalerne kunne følge med i spørgsmålene fra journalisterne.

For at sige det ligeud: jeg forstår ikke hvad det hele gik ud på. Hvis øjenskaden var så alvorlig hvorfor skulle fans så holdes for nar så længe? Drømmen om at Kessler kommer til at møde vinderen af Super Six er jo god at holde fast i, men er den reel? Berlingskes sportsekspert var på TV2 News i tvivl – særligt fordi en del status ville forsvinde hvis nu vinderen skulle gå hen og tabe til Kessler bagefter resttitueringen. Der skulle jo gerne riddes på en bølge når først Super Six var i hus.

Anyway, Mikkel Kessler ønskes god bedring. Så kan vi andre kun håbe på, at vi kommer til at se ham bokse. Han er en superdygtig bokser, og fortjener absolut at komme helt på højkant. Men derfor kan vi vel godt undre os over det vi ser, hører og læser? 😉

God weekend til alle.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.