Årets Frankrigstur — del 4

I denne beskrivelse af årets Frankrigstur vil jeg lige vende tilbage til det jeg beskrev da jeg frigav de 5 sjove videoer fra Asterix-parken. Ét er nemlig parken, noget ganske andet er det fantastiske hotel “Les 3 Hiboux.” Asterix-parken fyldte i år 20. To årtier i skarp konkurrence med bl.a. Disneyland — men samtidig en absolut fornøjelse. Det koster ganske vist næsten 8.000,- for tre nætter, men det er simpelthen en fornøjelse at komme på dette hotel.

I år var der dog lidt problemer med det faktum at vi rejste i alt 6 personer. Jeg kunne ikke bestille dette automatisk, og havde derfor forespurgt selve administrationen om hvad vi skulle gøre. Heldigvis løste vi situationen ved at jeg havde selve MacBook’en med derned, og derved kunne dokumentere, at VI havde gjort det rigtige i forhold til bestillingen, men for dem som ikke kan sproget kunne det let blive noget sværere.

Men intet afskrækker os, og vi anbefaler varmt Asterix-parken. Nu får du lejlighed til at se hvorfor.


Lækkert badeværelse i begge værelser med dør mellem så vi nærmest havde en tre-værelsers lejlighed:
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Dobbeltseng i hyggelige rammer med flotte indvendigt synlige træbjælker. Dejligt indeklima, og træ er, som de fleste der kender mig, vil vide, min store favorit:
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Inde ved siden af var børnene vist trætte efter udendørs hygge og god mad i hotellets buffet. Fantastiske retter, og du kan vælge PRÆCIS det du har lyst til.
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Desuden var det sjovt at se en DANSK ting nede i Asterix-parken. Her var der tale om en maskine hvor man skulle trykke på en knap hvorefter der ville komme en duft af enten cola, jordbær eller banan. Så kunne børnene lære at skelne og stave fransk. Desværre var start-knappen defekt, så vi fik ikke afprøvet den. Men det var i hvert fald en sjov måde at skabe læring på, ikke sandt? 🙂
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Når det gjaldt radiobiler kunne de to drenge godt samarbejde. Her skulle de lige lære at tage sikkerhedssele på. Det lærte de hurtigt, og det blev til mange ture… 🙂
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Fuld koncentration under kørslen…
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

På vores sejltur så vi mange sjove ting rundt i parken:
[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Der kommer mere om den hyggelige Frankrigstur. Håber at have inspireret med vores feriebilleder. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.