Opbyg en sund økonomi

Det er netop nu, at emnet økonomi faktisk kommer rigtig meget i fokus. Tiden er kommet med de blogs jeg allerede har beskæftiget mig med et stykke tid. Det gælder bl.a. følgende:


Faktisk kan det siges meget enkelt: i den krise vi står over for vil LIKVIDITET være alfa og omega. Dem som lever fra lønningsdag til lønningsdag med overtræksbukser på de sidste 10 dage af måneden får det hårdt for flere banker er begyndt at rykke på sig.

Men en helt anden ting du bør tænke over: FÅR DU DEN RENTE DU ER BERETTIGET TIL MED DE PENGE DU I FORVEJEN HAR STÅENDE PÅ DIN KONTO? Det er meget nemt for de store banker at holde prisniveauet hvis DE kan låne penge AF DIG til en rente der ligger langt under det du kunne opnå ved at skifte bank. Så tænk lidt over om det måske var tid til at overveje et bankskifte.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.