Om mig

Jeg er far til tre dejlige børn: Natacha, Patrick og Christopher. De bor hos deres mor i Sæby.

Jeg har fra maj 2013 indtil oktober 2015 arbejdet som Uddannelseskoordinator i DSB Uddannelsesplanlægning. Jeg valgte at opsige min stilling af personlige årsager.

Jeg dyrker min politiske interesse på min politiske blog, men er ikke længere tilknyttet noget parti. Jeg vedligeholder mange forskellige blogs. Du kan se en komplet oversigt via forsiden af familiedomænet.

Jeg har profiler på de sociale medier Twitter, Instagram og Google+ – ingen profil på Facebook. Hvis du vil vide mere om mit fravalg af Facebook, er du velkommen til at læse min e-bog The Book Facebook Doesn’t Want You to Read.

Ungerne bliver større og større. Ufattelig visdom der kommer fra de små vidundre. Husk at vende tilbage til denne blog tit og ofte. Jeg vil gøre mit til, at I altid vil finde nye oplysninger. 🙂

Dybvad fandt et af mine mange læserbreve, der har været i danske medier, og jeg er således med i et af hans shows ca. 2:50 inde i denne video:

Seneste opdatering: 23.10.2016

2 Responses to “Om mig”

  1. Bill Pentecost siger:

    congratulations on the 3 children – I had heard that you had married some time ago, but did not know that you had been blessed with 3 children – but where are the photos? Slagelse er en smukke omegn – jeg har besoegt derud mange gange in de gode gammle dage.
    all the very best, Bill

  2. Photos can be found here:

    I will try to add more to the Facebook album. Thanks for your comment. 🙂

Leave a Response