Julekalenderen er klar

Julekalenderen for alle er klar i år – der er forberedt 24 indlæg til dig med start fra 1. december. Og der er en opstartshilsen på den første søndag i advent i slutningen af november. Det har været en sjov ting at få skrevet 24 daglige låger siden projektet startede tilbage i 2009.

Der var et par år hvor projektet ikke lykkedes. Tilfældigheder spillede ind, og helbreddet var nogle år en hindring for at komme helt i mål.

Jeg lærte en meget vigtig ting i forbindelse med dette: forberedelse.

Som i alle ting her i livet, så er det rigtig vigtigt, at være forberedt på de ting, der skal gøres. Når man så endvidere har mange jern i ilden, så skulle der ikke meget til at rykke begivenhederne væk fra dette ene projekt.

Men julekalenderen er klar. Der ligger 24 indlæg i køen, og jeg håber du vil følge med. Du er velkommen til at komme med kommentarer til projektet.

God weekend herfra. 🙂

Leave a Response