TV2-serien Guds bedste børn

I morgen starter serien Guds bedste børnTV2. Jeg formoder, at mange vil se med, for traileren er yderst spændende. Det er et emne, der ofte først optager folk når familiemedlemmer – eller venner – lokkes ind i disse grupperinger.

Jeg har ikke set serien endnu, for den begynder som nævnt først i morgen, onsdag den 2. januar 2019 kl. 21:05, men jeg formoder, at mange vil se med. Jeg vil i hvert fald gøre det, da emnet naturligvis interesserer mig.

Jeg gætter på, at flere af denne blogs læsere også er interesserede, så derfor denne deling. 🙂

Jeg har selv behandlet emnet Armstrong-bevægelsen på mine blogs med den danske titel Armstrongismen – Den ultimative guide og den engelske med titlen Armstrongism – The Ultimative Guide. Det er i dag kun den engelske blog, der lejlighedsvis opdateres. Den danske blog havde i alt kun lidt over 2.500 visninger, mens den engelske p.t. har haft næsten 81.000 visninger. Det giver ikke den store mening at opdatere den danske blog i dét perspektiv.

Jeg synes det er vigtigt, at der kommer fokus på sekter. Mange er håbløst uvidende på området her i landet. Når man gerne diskuterer islam og de regler de har, så er mange slet ikke klar over ret meget andet end blodtransfusion og fødselsdage når det gælder en sekt som Jehovas Vidner. Det samme gælder talrige andre sekter, som bevæger sig under radaren, fordi sprogområdet er så snævert som det er, og de få organisationer, som arbejder med området er enten nedlagt eller selv blevet så små, fordi folk har mere travlt med mange andre området her i livet.

Det kan være, at denne TV2-serie kan lave om på det, og der kommer fornyet interesse for dette felt. 🙂

Vi har lov at håbe – Godt nytår.

2 Responses to “TV2-serien Guds bedste børn”

  1. Nu hvor serien her til aften sluttede med tredje afsnit, så kan man kun glædes over, at afsløringerne har fået politikernes opmærksomhed. Det er bestemt på høje tid!

    Som jeg skrev i artiklen, så er ressourcerne små hos dem, der bekæmper sekterne, hvorimod folk gerne bruger formuer mens de går ind i disse grupper. Man må på det skarpeste advare imod disse grupper, og da det sågar kom frem, at nogle af grupperne endda får andel i tipsmidlerne, så må man virkelig tage sig til hovedet. Det er så vanvittigt, for det var nærmere en indsats som InsideOut, hvor Camilla Johnson arbejder for at hjælpe dem, som vil overleve efter en sådan sekt-oplevelse, som skulle støttes.

    Vore unge mennesker er helt klart i risikogruppen for disse sekter, hvis ikke de på forhånd har fået en vis grundviden på området. Det er af yderste vigtighed at du som forælder vejleder og guider dit barn, hvis han eller hun kommer i kløerne på den slags bevægelser. Hvis ikke du selv har viden, så tag kontakt til andre, som ved noget om området…

  2. […] faste læsere vil huske, så skrev jeg i starten af året en artikel her på bloggen om TV2-serien Guds bedste børn. Nu har lederen af The Last Reformation ifølge Kristeligt Dagblad søgt asyl i USA under påstand […]

Leave a Response