Noas ARK – ikke Noas båd…

Ganske som dengang vi i 1992 fik en ny bibeloversættelse fra det danske bibelselskab, så kan ambitionerne om endnu en modernisering hvor nogle foreslår Noas båd frem for det oprindelige Noas ark godt undre en del.

Hvad bliver det næste? At Eva tager Gucci-taske med sig mens Adam dyrker wellness i Edens have? Skal der gå modernitet i alting, bare for at ‘øge forståelsen’, eller er det ikke netop hér vi beviser, at det hele er vendt en smule på hovedet?

Hvis bibelen virkelig var så svær at forstå, rent lingvistisk, så var det måske fordi der var nogle dansklærere, der ikke havde passet deres job og lært børnene en del ting i løbet af den grunduddannelse, som bestemt ikke er blandt de billigste når vi sammenligner med udlandet…

Man må undres.

One Response to “Noas ARK – ikke Noas båd…”

  1. […] du vil vide mere om emnet kan du bl.a. læse artiklerne Noas ARK – ikke Noas båd og Nogen der ikke forstår […]

Leave a Response