Sjov guidet tur fra Mascha Vangs blog

Mascha Vang er sammen med sin kæreste, den konservative Rasmus Jarlov, taget på nytårstur til Israel, og det er der kommet et interessant indlæg ud af med titlen Jeg gir en guidet tur om Jesus, kom med…

Det er altid interessant med nye vinkler på tingene, og jeg bemærkede hvor mange tanker jeg også har delt her på bloggen, som ligner nogle af de ting Mascha skriver på sin blog. Det er altid rart det ikke kun var mig, der fik samme tanker, og der skal lyde en stor ros for mange rigtig gode fotos fra denne ferie de har nydt.

Jeg har ikke selv besøgt landet endnu, så det var da meget sjovt at læse om deres tur. Jeg har, som bekendt, nogle gode venner dernede. Britt og Cyril bor i Tel Aviv, og nysgerrigheden er da til stede for en dag at tage turen ned til Israel – ganske som jeg gerne vil besøge mange andre lande også… 🙂

Så herfra skal lyde et Godt nytår til alle bloggens læsere.

Leave a Response