Om forfatteren

Forfatteren, Henrik V Blunck, var 34 år gammel da jeg startede bloggen – nu 47. Har sammen med min ex-kone 3 børn: Natacha, Patrick og Christopher.

Henrik vedligeholder flere blogs om vidt forskellige emner:

Dette sker i erkendelse af at meget af den tid der bruges på læserbreve ikke har samme effekt som antallet af brugere her på internet. Jeg skriver fortsat læserbreve, og selvom de fleste også godkendes (og derved trykkes), så vil jeg ikke længere lade mig begrænse af at et læserbrev kun læses ganske få dage når det står i en avis…

Du fortjener som læser/bruger/besøgende på mine sider at kunne blive holdt opdateret om alt indenfor hvert af de områder jeg skriver om. Jeg mener selv jeg gør et rimeligt stykke arbejde med at holde blogs opdateret, men erkender også at nogle emner kommer i strømninger. Nogle uger er der meget at skrive – i andre ligger tingene næsten stille.

Det bedste du kan gøre er at tilmelde blogs via RSS. Så bliver du holdt orienteret når der sker nyt her på de forskellige Blogs. Du kan se flere blogs beskrevet under siden Øvrige blogs.

Opdateret: 20. november 2019 kl. 16:06

Leave a Response