iTunes U – Godt nyt for dem med en iPad, iPod eller iPhone

Apple har lanceret noget helt genialt for dem som gerne vil dygtiggøre sig, nemlig iTunes U. Det er en app som muliggør du kan følge med i forelæsninger fra amerikanske universiteter om mange forskellige emner. F.eks. følger jeg p.t. et par kurser om design fra Apple University, et par kurser om økonomi og markedsføring, et om samfundsforhold og også en serie om forskellene mellem kristendom og jødedom.

For alle som stadig er nysgerrige efter at lære mere giver dette en genial forsmag på hvilke professorer der er rigtig gode til deres stof, og i en af serierne om internationale politiske relationer var der også et interview med Condoleeza Rice, den tidligere republikanske udenrigsminister under George Bush Jr. Absolut værd at følge med i, for det er gratis forelæsninger og hvis du i forvejen kan forstå engelsk er der her en UNIK chance for at lære noget nyt hjemme fra sofaen, mens du kører i tog og/eller du kan ligefrem afspille det via din radio i bilen hvis du har Bluetooth.

God fornøjelse. Jeg håber DU får gavn af denne app. 🙂

Leave a Response