Ny blog om Armstrong bevægelsen – på dansk

Armstrongismen – Den ultimative guide er den danske udgave af Armstrongism – The Ultimate Guide, og det er en blog om Armstrong bevægelsen på dansk. Til gavn for alle de som, under de forskellige former, kommer i kontakt med de doktriner der kendes fra Worldwide Church of God, oprindeligt grundlagt af Herbert W Armstrong.

Bevægelsen har ændret sig radikalt. Den oprindelige organisation har i dag skiftet navn til Grace Communion International, men Armstrong-doktrinerne lever videre i grupper der er udsprunget fra det Armstrong-college, som hed Ambassador College. Udløberne fra WCG har antaget mange forskellige former, lige fra fælles lederskabstanken i United Church of God til den autoritære der er at finde i både Philadelphia Church of God og Restored Church of God, styret af henholdsvis Gerald R Flurry og David C Pack.

Det kan du altsammen læse mere om ovre på Armstrongismen – Den ultimative guide.

Leave a Response