Sommerens komme

Nu kan vi alle glæde os over sommerens komme. Det er altid rart, opmuntrende og dejligt når vinteren er væk. Alligevel var morgenstunden en smule overraskende for da jeg skulle op og hente kagemænd i Slagelse til børnehaven kom forbi i anledning af vores søns fødselsdag i går, var der rim på ruden. Vi havde været nede og kysse frostgraderne på den klare nat…

Men foråret er sat godt i gang. Der var næsten vindstille og solen bagte ganske behageligt, og nu kommer en mere stille tid her på denne blog. Ikke fordi der ikke er noget at skrive om, men mere fordi der lades op med indsamling af information til kommende artikler. Det bedste du kan gøre er at tilmelde dig RSS-feed, så du automatisk får at vide når der er skrevet nye artikler.

Jeg vil i hvert fald gøre mit til fortsat at skrive spændende artikler når der dukker noget relevant og interessant op. God sommer til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response