TV2-programmet “Far, mor og Guds hånd”

Det var endog særdeles tankevækkende, at se TV-2 programmet “Far, mor og Guds hånd

Her er blot et par af årsagerne:

Akademiske mangler

Akademisk var det endda særdeles betænkeligt, at Evolutionsteorien slet ikke blev nævnt i hjemmeundervisningen. Disse forældre har – med andre ord – taget deres børn som gidsler i et forsøg på at isolere deres børn fra enhver viden som kunne gå dem imod.

Joe Salvati’s banketræer

Når tømreren, og familiefaderen, Joe Salvati ser det som sin mission at lave banketræer, kan man kun gisne om hvordan sådanne forældre vil reagere hvis deres børn skulle stille dem et spørgsmål der gik imod kristendommen. De tænker jo i forvejen i de baner, at de ville banke synden ud af sine børn. Dybt pervers tankegang!


Det forstås, efter at have set denne udsendelse, hvorfor nogle børn reagerer meget kraftigt imod deres forældres religion. Det ses normalt mest i sekteriske kredse, men denne udsendelse var simpelthen så grufuld i sin ensretning af disse børn, at man bestemt kun kunne have den største sympati for det de måtte gennemleve.

Det sætter mange historiske begivenheder i moralsk perspektiv, og bør vække til eftertanke i de kredse hvor de måtte være enige med den slags metoder.

Leave a Response